De juiste technische industrie vloer

DRT vloeren levert innovatieve en hoogwaardige vloersystemen met verschillende toepassingen aan de volgende branches en industrie: voedingsmiddelen, auto-industrie, logistiek, metaalbewerking, farmacie, grafisch, petrochemie en elektronica.

Iedere branche en industrie heeft zijn eigen specifieke wensen ten aanzien van de vloer. Voor iedere specifieke gebruiker is er dan ook de juiste vloer die voldoet aan alle wensen en eisen. Industrievloeren die doorlooptijd, veiligheid en gebruiksgemak verbeteren.

Graag willen wij benadrukken dat zelfs binnen een branche, industrie of sector de ene vloer de andere niet is. We komen dus altijd graag bij u langs voor een nadere toelichting. Een industrievloer of bedrijfsvloer moet passen bij uw organisatie.

Kernwaarden en kernkwaliteiten

Technische vloeren voor de industrie vergen een hoop kennis en kunde. Probleemstellingen zijn vaak complex en de oplossingen bijzonder. Om duidelijk te maken waar we als DRT voor staan, hebben we een aantal kernwaarden en kernkwaliteiten geformuleerd.

Innovatief

Innovatie zit in ons bloed en dat is veel meer dan alleen het innoveren op gebied van nieuwe vloersystemen. Ook het vinden van bijzondere oplossingen voor complexe probleemstellingen binnen een project of onze klantgericht service vullen wij op een innovatieve in.

Vakmanschap

Vakmanschap in bekwame handen is prachtig om te zien. Misschien hebben we daar in de huidige maatschappij soms te weinig oog voor. Door onze eigen mensen op te leiden tot meesters in dit bijzondere ambacht werken wij aan elk project met liefde, passie & vakmanschap.

Ontzorgen

De bouw is een onvoorspelbare wereld, zeker als je daar niet alledag mee te maken hebt. DRT kent deze wereld als geen ander en begrijpt de toegevoegde waarde van ontzorgen voor de klant. Voor u telt het resultaat en daar zorgen wij voor!

Meedenken

Elk project start bij uw wensen en specifieke situatie en vanuit daar denken wij graag mee om u vervolgens een passend advies te bieden. Wij zullen u gedurende het gehele proces zorgvuldig begeleiden, want DRT heeft het gehele traject, van advies tot oplevering in eigen beheer.

Vloertypes - Industrievloeren

Voor iedere situatie het juiste vloersysteem

DRT Ucrete

DRT Cosmix

DRT Coat

DRT STAT – ESD Vloer

DRT Grip

DRT Restore

DRT Quartz

DRT Castfloor PU

DRT CEM

DRT Cem

DRT Castfloor EP

Certificeringen

Wij nemen ons vak en onze industrievloeren erg serieus. Verschillende erkenningen en certificeringen bevestigen dit. Zo is DRT Vloeren erkend door Stichting Afbouwkeur en is het bedrijf gecertificeerd door NEN-EN-ISO-9001 en VCA*. Voor de consumentenmarkt is DRT Gietvloeren aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Daarnaast is DRT een erkend opleidingsbedrijf en werken we conform de richtlijnen van de CAO ‘Afbouw’ en de NOA (Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven). Kortom met DRT Vloeren kies je voor kwaliteit en zekerheid.

Actueel

Referenties - Industrievloeren en bedrijfsvloeren

DRT Technische Vloeren werkt o.a. voor:

Contact

Hoofdkantoor Oss

Industrie en bedrijfsvloeren
Randmeer 6
5347 JW Oss
Nederland

Openingstijden

Ma t/m vrij 8.30 – 17.00 uur

Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend een offerte?

      Persoonlijke gegevens

      Aanvullende gegevens

      We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.