Vakmanschap: de sleutel tot succesvolle applicatie

Vakmanschap: de sleutel tot succesvolle applicatie 460 640 DRT Technischevloeren
Casestudie

Vakmanschap: de sleutel tot succesvolle applicatie

Vakmanschap is meesterschap. Het is niet zomaar een slogan voor DRT, maar het vormt de kern van alles wat wij doen. Bij DRT Industrial Flooring geloven wij dat vakmanschap onmisbaar is voor het leveren van hoogwaardige vloersystemen. Daarom duiken we in deze blog dieper in het belang van dat vakmanschap bij de applicatie van onze naadloze vloeren. Zo ontdek je hoe dit bijdraagt aan de kwaliteit van onze diensten.

Trots op vakmanschap

Vakmanschap vormt de ruggengraat van ons bedrijf. Voor ons betekent dat niet alleen het perfect uitvoeren van taken, maar ook het beheersen van een ambacht door middel van kennis, ervaring en toewijding. Bij de applicatie van vloersystemen is vakmanschap van groot belang. Dit bepaalt namelijk de kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit van de vloer. Alles valt of staat met de juiste uitvoering. Een goed aangebrachte vloer gaat langer mee, vereist minder onderhoud en draagt bij aan een hygiënische, veilige werkomgeving.

Erkende meesters: ambacht door kennis en kunde

Bij DRT Industrial Flooring zijn we trots op ons ambacht door kennis en kunde. We investeren volop in de opleiding en training van onze medewerkers omdat wij van mening zijn dat vakmanschap niet vanzelf komt. Het vraagt veel vlieguren. Gelukkig bevat ons team inmiddels een aantal erkende applicateurs met enorm veel ervaring. Deze ervaren vakmensen delen hun kennis en expertise moeiteloos met nieuwkomers, zodat we ieder project kunnen uitvoeren met erkende meesters in het vak.

Samen werken aan vakmanschap

Natuurlijk werken wij niet alleen. Regelmatig brengen we complexe projecten tot een succesvol einde door samen te werken met andere vakmensen die onze passie en normen delen. Of het nu gaat om architecten, aannemers of leveranciers, onze partners delen onze toewijding aan kwaliteit en vakmanschap.

“Vloeren maken is een prachtig vak, omdat je altijd iets moois achterlaat”

Marc Wassenberg werkt al bijna 15 jaar bij DRT. “Ik heb 13 jaar op de vloer gezeten, waarbij ik voornamelijk designvloeren maakte in de woningbranche. Vloeren maken is een prachtig vak, omdat je altijd iets moois achterlaat. Ik noem ons werk weleens zichtwerk: er is een duidelijk verschil wanneer wij vertrekken. We maken een eindproduct waar mensen erg blij mee zijn. We werken echt aan hun thuis.”

Inmiddels is Marc bij DRT verantwoordelijk voor de kwaliteit, houdt hij zich bezig met Research & Development en ook met verkoop. “Dit vak kun je niet op school leren. Ik heb destijds een opleiding gevolgd voor het leggen van dekvloeren. DRT heeft ook het aspect van kunststoffen in de opleiding geïntroduceerd. Daarnaast leer je dit ambacht pas goed door het veel te doen. Dat gebeurt onder begeleiding van een leermeester. Als nieuwe medewerker loop je een poos mee met zo’n voorman.

De rol van leermeester vervul ik nu nog steeds. Vanuit mijn rol bij R&D houd ik me veel bezig met nieuwe vloertypen. Voordat we deze verkopen, onderwerpen we de vloer uitgebreid aan allerlei testen. Ik ga dan ook met onze applicateurs mee om zo’n nieuwe vloer
te introduceren en laat hen zien hoe je deze aanbrengt.”

Wilt u een gratis vloeradvies?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden! Bel 0412 – 64 25 88

Contact

Hoofdkantoor Oss

Industrie en bedrijfsvloeren
Randmeer 6
5347 JW Oss
Nederland

Openingstijden

Ma t/m vrij 8.30 – 17.00 uur

Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend een offerte?

      Persoonlijke gegevens

      Aanvullende gegevens

      We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.