Food- totaalrenovatie

Food- totaalrenovatie 1900 1423 DRT Technischevloeren
Casestudie

UCRETE Food

Klantvraag:

Door een gerenommeerde aardappelverwerker is gevraagd de gefaseerd de fabriek duurzaam te renoveren in een zo kort mogelijke periode waarbij de machines zoveel mogelijk blijven staan

Situatie:

De bestaande vloer bestond uit tegelwerk, asfalt, en diverse eerdere pogingen tot afwerking hiervan. De goten waren verouder, aangetast en/of onvoldoende qua capaciteit. Het geheel voldeed niet aan de eisen en/of wensen betreffende hygiëne, gebruik en onderhoud.

Advies:

Na onderzoek is geadviseerd voor het totaal slopen en geheel vernieuwen van goten, put, machineondersteuningen en rand- en vloerafwerkingen.

Specificaties / Bijzonderheden:

 • 400 m², 60 m¹ goot, 1 custom put, 90 constuctieve ondersabelingen, constructieve gewapende druklaag op afschot afgewerkt met de Ucrete DP20.
 • De ondersteuningen van de machines zijn vooraf voorzien van verhoogde voetplaten, ingeboord en chemisch verankerd in de constructieve laag. Hierdoor kon zonder risico op verzakkingen van de delen van de machines de gehele afwerking gesloopt worden tot op de constructieve ondergrond.
 • Afschotplan, bijbehorende goten, putten en versneld betonreceptuur geheel ‘custom’ door DRT Vloeren geëngineerd voor en afgestemd met de opdrachtgever.
 • Gootafdekkingen voorzien van Ucrete DP20 afwerking.

Wilt u een gratis vloeradvies?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden! Bel 0412 – 64 25 88

Contact

Hoofdkantoor Oss

Industrie en bedrijfsvloeren
Randmeer 6
5347 JW Oss
Nederland

Openingstijden

Ma t/m vrij 8.30 – 17.00 uur

Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend een offerte?

   Persoonlijke gegevens

   Aanvullende gegevens

   We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.