Diensten

Renovatie

Het renoveren van een bestaande vloer is sneller, goedkoper en duurzamer in vele gevallen. We denken graag met u mee hoe u efficiënt kunt renoveren.

DRT is van origine ontstaan uit het importeren van renovatie producten vanuit Zweden op de Nederlands markt. We waren destijds de allereerste die cementgebonden egalisaties op de Nederlandse markt brachten. Jan Dobbelsteen, de grondlegger van DRT,  had een sterk geloof in deze snelle renovatie oplossingen.

Dankzij de renovatie oplossingen die DRT kan bieden is het mogelijk om op een snelle, schone manier een volledig nieuwe vloeroppervlakte te verkrijgen, zonder de intensieve handelingen en kosten van slopen. De ingreep vindt plaats in kortere tijd zonder het veroorzaken van teveel vuil en stof.

Bestaande situatie handhaven

Door te kiezen voor de DRT vloeroplossingen om oppervlakken te vernieuwen, bespaart u tijd en geld.

Met respect voor het milieu

Het gebruik van bestaande vloeren helpt ook het milieu te beschermen. Tijdens het proces ontstaat geen onnodig afvalmateriaal en u geeft uw  pand een duurzame herbestemming. Met de vloersystemen van DRT kiest u voor een slimme en milieuvriendelijke optie.

Contact

Hoofdkantoor Oss

Industrie en bedrijfsvloeren
Randmeer 6
5347 JW Oss
Nederland

Openingstijden

Ma t/m vrij 8.30 – 17.00 uur

Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend een offerte?

      Persoonlijke gegevens

      Aanvullende gegevens

      We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.