Over ons

DRT Vloeren

Voor iedere situatie het juiste vloersysteem

DRT Vloeren sinds 1983 specialist in gietvloeren

DRT Vloeren bestaat alweer een geruime tijd. DRT staat voor Dobbelsteen Renovatie Techniek, opgezet door Jan Dobbelsteen. Vanuit zijn sterke geloof in “de renovatieproducten voor de toekomst”, zoals hij destijds zijn geïmporteerde cementgebonden egalisatie-systemen uit Zweden noemde, is hij de organisatie gestart. De wortels van DRT liggen bij het introduceren van deze innovatieve producten (zoals gietvloeren) op de Nederlandse markt.

Innovatie is altijd het kenmerk gebleven binnen DRT; wij lopen voorop. Of dit nu plaatsvindt binnen de designmarkt waar we reeds de eerste gietvloer in een woonkamer hebben geplaatst in 1987(!), we de eerste partij zijn in de Benelux met een eigen oplossingsgerichte DRT SOS (Service, Onderhoud en Schadeherstel) afdeling die werkzaam is voor de gehele (kunststof) gietvloeren branche of dat we een nieuwe ultradunne betonlaag uitvinden voor een grote industriële klant. DRT innoveert en pioniert! We staan aan de basis van vele ontwikkelingen; sterker nog u staat vaak op die basis!

Familiebedrijf

Inmiddels staat de tweede generatie aan het roer. Pietjan Dobbelsteen en Andriëtte Dobbelsteen vormen de tweekoppige directie van het bedrijf. DRT is een familiebedrijf pur sang, kenmerkt zich door korte lijnen en snel handelen, continue innoveren en beslissingen nemen voor de lange termijn. Wij passen ons aan, aan iedere situatie. Dit is ook gebleken uit de groei die we door hebben gemaakt ondanks de crisis van de afgelopen jaren!

Maar het belangrijkste vinden wij dat we altijd iedereen in de ogen kunnen blijven kijken; we gaan daarom voor lange termijn klanttevredenheid. Een strategie voor de toekomst waarin Ambacht & Kwaliteit als sinds 1983 de basis vormen.

Maar het belangrijkste vinden wij dat we altijd iedereen in de ogen kunnen blijven kijken; we gaan daarom voor lange termijn klanttevredenheid. Een strategie voor de toekomst waarin Ambacht & Kwaliteit als sinds 1983 de basis vormen.

Download brochure

Download hier onze brochure design gietvloeren voor uw woning of voor commerciële ruimtes.

Brochure DRT Gietvloeren

Contact

Hoofdkantoor Oss

Industrie en bedrijfsvloeren
Randmeer 6
5347 JW Oss
Nederland

Openingstijden

Ma t/m vrij 8.30 – 17.00 uur

Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend een offerte?

      Persoonlijke gegevens

      Aanvullende gegevens

      We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.