Diensten

Onderzoek

We onderzoeken voor onze eigen klanten en we onderzoeken voor externe partijen.

Een van de diensten die DRT aanbiedt is het onderzoeken van vloerproblematieken. De problematieken die we tegenkomen zijn divers; van losliggende vloerdelen, tot aangetaste oppervlaktes, constructieve gebreken en arbotechnische of hygiënisch gevaarlijke omstandigheden. Na bijna 40 jaar ervaring weten we hoe talrijk en vaak complex de problematiek omtrent een vloer kan zijn. Niet alleen qua ingebruikname maar ook kijkend naar de logistieke problemen die vaak komen kijken bij het oplossen ervan.

Kennis wordt veelal opgedaan door ervaring, en ervaring hebben we inmiddels veel, erg veel! Niet minder belangrijk, we vinden het zeer interessant. Bent u op zoek naar een onderzoek voor een vloervraagstuk, dan bent u bij DRT aan het juiste adres.

Een voorbeeld van ons plan van aanpak.

Analyse

De ondervloer is een belangrijke factor voor onze vloeren. Daarom analyseren we deze grondig op tal van factoren: van opbouw en dikte tot druksterkte en verontreiniging. Daarmee leggen we de basis voor een vloer van topkwaliteit.

Diagnose

Elke opdrachtgever, bij u thuis of bij uw bedrijf, stelt zijn eigen specifieke eisen aan een vloer. Deze eisen brengen we zorgvuldig in kaart, zodat we exact kunnen leveren waar de klant behoefte aan heeft.

Advies

DRT Vloeren heeft verschillende soorten vloeren met elk hun eigen speciale karakter. Door goed naar u te luisteren en uit te leggen wat de verschillende voor- en nadelen zijn, kunt u een weloverwogen keuze maken n.a.v. ons advies. Zo nodig plaatsen we een proefstuk zodat we de vloer in de praktijk kunnen testen.

Realisatie

Als vierde stap, de uitvoering: de realisatie van de juiste vloer. Natuurlijk kunt u rekenen op ons vakmanschap, maar we bieden meer! Bij het realiseren van een vloer komt namelijk meer kijken. Zo dienen de omstandigheden op de bouw op orde te zijn alvorens we kunnen starten. Denk hierbij aan o.a. temperatuur, relatieve luchtvochtigheid maar ook het gegeven dat tijdens het plaatsen van de vloeren vrijwel niemand aanwezig mag zijn op de bouwplaats. Dit kan een uitdaging zijn. Onze projectleiders zijn hiervoor verantwoordelijk en dragen zorg voor de juiste communicatie naar alle betrokken partijen.

Zij kunnen het gehele traject voor u regelen zodat u van (eventuele) sloop tot de ingebruikname van de nieuwe vloer één vast aanspreekpunt heeft.

Contact

Hoofdkantoor Oss

Industrie en bedrijfsvloeren
Randmeer 6
5347 JW Oss
Nederland

Openingstijden

Ma t/m vrij 8.30 – 17.00 uur

Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend een offerte?

      Persoonlijke gegevens

      Aanvullende gegevens

      We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.