Diensten

Engineering

Als de basis maar goed is, dat beseffen we terdege bij DRT engineering.

U staat aan de vooravond van een grote, intensieve renovatie van uw productieafdeling of u overweegt misschien wel om een volledig nieuwbouwpand te plaatsen. De vloer vormt hierbij een van de vele onderdelen en geldt als de basis voor vele disciplines. DRT is zich daar als geen ander van bewust.

Op deze momenten springen we graag bij om u te helpen uw renovatie op juiste wijze vorm te geven en de engineering tot in de puntjes af te stemmen op het geheel. We hebben namelijk niet alleen verstand van het vloersysteem maar een zeer gezonde dosis bouwkundige kennis in huis!

DRT denkt dan ook met u mee als het aankomt op bouwkundige en installatietechnische onderdelen zoals goten, betonvloeren, aanrijdbeveiligingen en hygiënische wanden. Uw ideeën en wensen kunnen in een totaal advies en uitvoeringsplan worden verwerkt. Inclusief benodigde specifieke details en planningen. DRT engineering denkt mee binnen elke bedrijfstak. Graag lichten wij onze mogelijkheden toe in een persoonlijk gesprek.

DRT adviseert aan bouwkundig adviesbureau’s, architecten, aannemers, facilitair managers en bedrijfseigenaren.

Indien gewenst nemen we het totale vloerpakket aan. Hierbij kunt u denken aan het leeghalen van uw productieomgeving, het slopen van bestaande ondergronden en een complete wederopbouw van het totale vloerpakket.

Contact

Hoofdkantoor Oss

Industrie en bedrijfsvloeren
Randmeer 6
5347 JW Oss
Nederland

Openingstijden

Ma t/m vrij 8.30 – 17.00 uur

Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend een offerte?

      Persoonlijke gegevens

      Aanvullende gegevens

      We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.