voedingsmiddelen
Voor iedere situatie het juiste vloersysteem
Het verwerken, bewerken en opslaan van voedingsmiddelen stelt hoge eisen aan de vloer. Met name hygiëne, duurzaamheid en slijtvastheid spelen hierbij een belangrijke rol. DRT Vloeren ontwikkelt vloeren voor de voedingsmiddelensector die aan alle eisen op dit gebied voldoen. DRT heeft vloeren voor iedere specifieke tak in de voedingsmiddelensector: vloer voor AGF, bakkerijen, dranken-en zuivelindustrie, keukens en restaurants, koelingen en vriesruimtes, magazijnen (food en non-food) en voor de vlees-en visverwerking.
De meeste vloeren in de voedingsmiddelenindustrie moeten voldoen aan de HACCP-richtlijnen. Dat betekent onder meer dat ze dagelijks nat gereinigd moeten worden. Daarom moeten deze vloeren doorgaans vloeistofdicht zijn en afschot hebben en is aansluiting op putten en goten van belang. Ook zijn hygiënische plinten en antislip eerder regel dan uitzondering bij deze vloeren.
Voordelen van DRT vloeren voor de voedingsmiddelensector:
- Aansluiting op roosters en putten
- Mate van antislip
- Hygiënische uitvoering van de plinten
- HACCP-reinigingseisen
- Vloeistofdichtheid
- Thermische belasting
- Resistentie tegen de zuurgraad
Elke specialisatie haar eigen vloer
Naast deze aandachtspunten heeft elke toepassing zijn eigen specifieke eisen, bijvoorbeeld op het gebied van belastbaarheid. Bij DRT hebben we jarenlange ervaring in de voedingsmiddelensector. Zowel in nieuwbouw als renovatie, van sloop tot wederopbouw.
U kunt bij DRT Vloeren altijd rekenen op:
- Veilige en hygiënische werkomgeving
- Korte of geen onderbreking van de productie
- Lange levensduur van de vloer
- Hoogwaardige uitstraling van de vloer.
Korte doorlooptijd
We snappen dat u het liefst zo snel mogelijk (weer) aan de slag wilt. Dat vraagt om een korte doorlooptijd van onze kant. Daarom doen we onze werkzaamheden zo snel en efficiënt mogelijk; in sommige situaties kunt u zelfs gewoon doorwerken. Uw arbeidsproces hoeft dan ook niet of nauwelijks stil te liggen.